top of page

KVL Appartementen

Deze prachtige woningen, gelegen in het hart van dit historische en unieke terrein van de Leerfabriek KVL, zijn een perfecte combinatie van heden en verleden. Vanwege de goede centrale ligging op slechts 5 minuten afstand van het treinstation Oisterwijk kun je ook gemakkelijk de levendige binnenstad bereiken.

Volledig gemeubileerd

Omdat we het belang begrijpen van het zo zorgeloos mogelijk maken van een verhuizing bieden we al onze appartementen volledig gemeubileerd aan.

TV

Koelkast

Oven

Wasmachine & Droger

Vaatwasser

Waterkoker

otel.jpg

In onze exclusieve woningen gaat het om luxe en comfort. Met oog voor detail is alles zo ontworpen om hier een gevoel van rust en thuiszijn te ervaren. Zodra je over de drempel stapt kom je in een mooie ruimte met specifieke kenmerken welke je met recht ‘’thuis’’ kunt noemen.

KVL

residenties

Aangeboden Diensten

Hiernaast is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor het gemak van onze optionele voorzieningen, zoals ondergronds Privé Parkeren, Opslagruimte, Schoonmaak Service en een intern Onderhoudsteam. Dit alles beschikbaar tegen een extra toeslag om zo het leven nog aangenamer te maken.

Receptie

Gratis parkeergelegenheid buiten

Supersnelle Wi-Fi

24/7 Beveiliging

Restaurant/Brouwerij

Een hotel voor uw gasten

Geniet van de luxe van vloerverwarming.

Onze duplexappartementen stralen elegantie en verfijning uit. Met elk 3 slaapkamers, speciaal ontworpen met uw comfort in gedachten.

Aan beide zijden van het appartement zijn balkons die mooie uitzichten bieden op de omgeving. Het zijn ruime woningen, variërend van 130-140 m2, die een gevoel van vrijheid geven en blijvende herinneringen zullen creëren.

We begrijpen het belang van moeiteloos verhuizen, daarom zijn al onze appartementen volledig gemeubileerd.

bottom of page