top of page

KVL kantoren

vanaf €650

Werken in een monumentaal gebouw met veel historie om jouw toekomst te ontdekken! Onze moderne kantoren zijn gelegen binnen het Leerfabriek KVL-complex, bestaande uit drie historische gebouwen die ooit deel uitmaakten van Europa's grootste leerproductie. Dit unieke complex herbergt NEO KVL Hotel, een indrukwekkend atrium, woongebieden, vergaderzalen en een eigen, bijzondere brouwerij!

Een historische uitstraling in een moderne werkruimte..

Lifestyle. Gemeenschap. Vind het in de KVL-kantoren.

Ontdek onze kantoren

Onze kantoorruimtes kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften, variërend van een minimum van 30 vierkante meter tot een royale 500 vierkante meter. Of je nu een knus hoekje of een ruime omgeving nodig hebt, we hebben de flexibiliteit om aan jouw voorkeuren te voldoen. Laat ons je helpen een ideale werkruimte te creëren die zowel professionaliteit als vreugde brengt aan jouw dagelijkse inspanningen.

Werken in Harmonie

Bossen en Vennen

Diegene die behoefte hebben aan een rustieke adempauze, raden we ten zeerste aan om een ontspannen wandeling te maken door de betoverende Oisterwijkse Bossen en Vennen. Dit schilderachtige natuurreservaat biedt een serene ontsnapping, waar je jezelf kunt onderdompelen in de schoonheid van de natuur.
Je kunt ook een e-bike huren bij onze receptie en genieten van een fietstocht door het mooie, rustieke Oisterwijk.

Danserswijk

Degenen met een passie voor dans en pilates nodigen we van harte uit om deel te nemen aan de bruisende activiteiten bij Danserswijk. De studio biedt een breed scala aan lessen en workshops die zijn ontworpen om in alle vaardigheidsniveaus en interesses te voorzien.

Bij Robert

Het kiezen van een kantoor in het hoofdgebouw komt met een onweerstaanbare verleiding : de heerlijke geur van versgebakken brood en lekkernijen van bakkerij Bij Robèrt. Centraal gelegen biedt Bij Robèrt een verrukkelijke selectie aan zoet en hartig die elke honger stilt.

Neo KVL Hotel

We hebben de perfecte oplossing voor je om jouw collega's of gasten onder te brengen: het Neo KVL Hotel. Met onze rijke ervaring in het hotelwezen kun je gerust jouw bezoekers comfortabele accommodaties aanbieden om ervoor te zorgen dat ze een aangenaam verblijf hebben. Of het nu gaat om zakelijke vergaderingen, conferenties of gewoon een comfortabele plek om te rusten, ons hotel biedt een gastvrije omgeving die voldoet aan de hoogste normen van comfort en service.

Residenties

Ben je op zoek naar gemak in het dagelijkse woon werkverkeer, dan bieden onze ruime en luxe residenties op de bovenste twee verdiepingen van het L-gebouw een geweldige kans. Beschikbaar voor de korte termijn verhuur, geven deze residenties de unieke ervaring om eenvoudig vanuit huis met de lift naar je werk te gaan.

Oisterwijk is uitstekend bereikbaar. Het is slechts 16 minuten rijden vanaf Tilburg, 30 minuten vanaf Eindhoven, 1 uur vanaf Rotterdam, 25 minuten vanaf Den Bosch en 1 uur en 16 minuten vanaf Amsterdam via de snelweg.

Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Op slechts 

5 minuten afstand van het treinstation van Oisterwijk, is het bereiken van KVL uiterst eenvoudig.

Conveniently

accessible

bottom of page