top of page

KVL brouwerij

Het voormalige ketelhuis van de oude Leerfabriek is omgetoverd tot een zeer unieke locatie waar inspirerende kantoren en een prachtige bierbrouwerij hand in hand gaan.

Ambachtelijk succes: werk, horeca en bierbrouwen in perfecte harmonie

namlu Stack

Geniet van vers en lekker bier uit onze unieke brouwerij!

 

Ervaar de uitzonderlijke smaak en versheid van ons ongepasteuriseerde bier. Rechtstreeks uit het vat in je glas geschonken, dankzij ons gesloten systeem. Onze compacte installatie, die uitsluitend gewijd is aan het perfecte gistingsproces, zorgt voor een serene omgeving zonder geluids- of geurhinder. Geniet van vers gebrouwen, smaakvol bier, omgeven door de indrukwekkende eenvoud van onze brouwinstallatie.

Speciaal bier

van hier

Deze lager is een easy
going biertje dat makkelijk wegdrinkt. Premium bier met iets minder koolzuur, maar wel heerlijk verfrissend.

De Looijer - 4.9%

Een blond bier dat als het zachtste fluweel over je smaakpapillen gaat. Meer dan andere blonde bieren heeft hij een mooie bitter/ zoet balans.
Dus ook in de winter een feest om te drinken.

De Gangmaker - 6.6%

Voor een zware jongen is hij verraderlijk goed drinkbaar. Wie geen tripel liefhebber is (‘veel te zwaar!’), gaat nu alsnog overstag! Niet zo zoet als de Belgen. Wel een heerlijk romige afdronk!

De Baas - 9.6%

Brews & Bites

Combineer je bier met enkele van onze klassieke snacks of lunch favorieten.

Gitar ile Eğlenceli

Brews & Beats

Op zoek naar de perfecte locatie voor je volgende feest of live optreden? Kijk dan niet verder dan KVL brouwerij! Onze brouwerij ligt in het hart van Oisterwijk en is niet alleen een plek waar lekkere bieren worden gebrouwen, maar ook een dynamische evenementenruimte die aan al je wensen voldoet.

Ambachtelijke bieren

Live Optredens

Aanpasbare ruimtes

Heerlijke hapjes

toplanti_buyuk.jpg

Onze brouwerij is niet alleen een toevluchtsoord voor liefhebbers van ambachtelijk bier; het is ook een unieke en inspirerende locatie voor je zakelijke bijeenkomsten, presentaties of teambuilding sessies.

Breng je meetings naar een hoger niveau bij KVL brouwerij. 

Werken in de brouwerij

Geen zorgen, we hebben een comfortabele  oplossing naast de deur in Neo KVL Hotel!

Heb je er een paar te veel op?

bottom of page